مهاجرت به کانادا

ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا
ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا ،کانادا برای افرادی که تمایل به ورود به این کشور را دارند، بسته به نوع نیاز آنها، انواع مختلفی از ویزا (مانند توریستی، تحصیلی، مطالعاتی و …) را صادر میکند که قصد ما در این مقاله بررسی ویزای توریستی کانادا است،به طور کلی ویزای کانادایی شامل دو نوع موقت و دائمی میشود.

ویزای موقت کانادا شامل سه گروه میشود:

 

  1. ویزای توریستی کانادا
  2. ویزای تحصیلی کانادا
  3.  ویزای همراه

که در این مقاله قصد ما بررسی ویزای توریستی کانادا است.

ویزای توریستی کانادا:

 

ویزای توریستی کانادا فقط در مورد هدف گردشگری صادر میشود،این ویزا به گردشگران این امکان را میدهد تا حداکثر به مدت ۶ ماه در سال، در کانادا حضور داشته باشند.

 

انواع ویزای توریستی کانادا که برای مدت زمان معینی اعتبار دارند و دارای تاریخ انقضا میباشند:

 

  1. ویزای سینگل (برای یک بار ورود)
  2. ویزای مالتیپل (برای چندین بار ورود)

 

ویزای توریستی کانادا (سینگل):

 

افراد با داشتن این نوع از ویزای توریستی کانادا تنها یکبار اجازه ی ورود به کانادا را دارند و در صورت تمایل به ورود مجدد، باید ویزای جدیدی دریافت کنند،ولی در صورتی که افراد خاک کانادا را به مقصد ایالات متحده یا سنت پیر و یا میکلون ترک کنند، نیازی به دریافت ویزای ندارند.

ویزای توریستی کانادا (مالتیپل):

 

افراد باداشتن این نوع از ویزای توریستی کانادا در مدت زمان ۵ سال، چندین بار اجازه ی ورود به کانادا و اقامت به مدت ۶ ماه را دارند.

به همین دلیل این ویزا با نام ویزای ۵ ساله نیز شناخته میشود.

 

مراحل درخواست ویزای توریستی کانادا:

 

  1. ۱- تکمیل فرم مخصوص ویزای توریستی کانادا
  2. ۲- پرداخت هزینه ی ویزای توریستی کانادا
  3. ۳- مراجعه به مرکز درخواست ویزا یا CVAC
  4. ۴- ارسال فرم درخواست
  5. ۵- پیگیری آنلاین روند رسیدگی به درخواست از طریق شناسه ی پیگیری آنلاین درخواست

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی:

 

  1. ۱- اصل پاسپورت با حداقل اعتبار به مدت ۶ ماه (در صورتی که پاسپورت های قدیمی دارید که ویزا در آن ها مندرج شده، باید آنها را هم ارائه دهید)
  2. ۲- یک قطعه عکس با سایز ۳٫۵ در ۴٫۵   (جدید و رنگی و دارای زمینه ی سفید)
  3. ۳- نسخه ی ترجمه شده ی شناسنامه
  4. ۴- نسخه ی ترجمه شده ی سند ازدواج (در صورت همراهی همسر)
  5. ۵- نسخه ی ترجمه شده ی گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان ( در صورت همراهی فرزندان)
  6. ۶- پر کردن فرم اطلاعات شخصی و خانوادگی (به صورت جداگانه برای هر از اعضای خانواده)
  7. ۷- نامه ی تمکن مالی از سوی بانک (ترجمه شده) و گردش مالی حساب نشان دادن میزان درآمد

 

در مورد ویزای توریستی کانادا،علاوه بر مدارک،مسائل مهمی دیگری نیز وجود دارند که به آنها میپردازیم:

 

  • موارد مهمی که به هنگام اقدام برای درخواست باید رعایت شوند:

    • چند هفته زودتر از زمان سفرتان نسبت به دریافت ویزای توریستی کانادا اقدام کنید تا از تکمیل روند دریافت تا آن زمان اطمینان حاصل شود
    • تمامی مدارک مربوطه برای درخواست برای ویزای توریستی کانادا را در روز مصاحبه به همراه خود داشته باشید.
    • از ارائه ی هرگونه مدرک جعلی یا اشتباه و شک برانگیز، خودداری کنید.

 

  • انگیزه ی شما از سفر به کانادا:

    • افسران مهاجرت کانادا از شما دلایل سفرتان به کانادا را میخواهند و این که دلایل شما از این سفر موجه باشند، درنهایت منجر به دریافت ویزا میشود. اگر برای دریافت ویزای توریستی کانادا، دلایلی ارائه کنید که نشان بدهند شما قصد ماندن در کانادا را دارید، درخواست شما رد خواهد شد. یعنی دلایلی که خارج از عرف مسائل گردشگری باشند و به عنوان مثال نشان دهنده ی تمایل شما به ماندن یا کار کردن در خاک کانادا باشند.

 

  • ارائه کردن دلایل وابستگی به کشورتان، از طریق مواردی همچون:

    • خانواده، همسر و فرزندانتان در صورتی که ازدواج کرده باشید،
    • سابقه ی سفرهای شما به کشور های دیگر و بازگشت مجدد به ایران،
    • وابستگی های مالی و اقتصادی به ایران مانند داشتن مغازه یا شرکت،
    • نشان دادن وضعیت وابستگی شغلی مانند مرخصی از سوی کارفرمایتان
    • به طور کلی هر نوع وابستگی موجهی که بتوان از طریق سند و مدرک، افسر مهاجرت را توجیه کند که شما قصد ماندن در کانادا را ندارید و خاتمه ی ویزا، خاک آن کشور را ترک میکنید.

 

  • مصاحبه برای دریافت ویزا:

  • در مواردیجهت دریافت ویزای توریستی کانادا افسران مهاجرتی از شما درخواست مصاحبه میکنند که عموما به صورت تلفنی صورت میگیرد. روند رسیدگی به پرونده ی شما بسیار تحت تاثیر اینگونه مصاحبه ها میباشد.

 

  • اثبات وضعیت مالی متناسب با مدت زمانی که قصد اقامت دارید:

    • به هنگام ارائه ی مدارک مالی به سفارت، وضعیت مالی شما باید در تناسب با مدت زمان اقامت شما در کانادا باشد که این مسئله در بر گیرنده ی مواردی همچون:
      • هزینه ی اسکان و اقامت
      • هزینه ی خوراک
      • هزینه ی حمل و نقل
      • هزینه های مربوط به تفریحات

و در صورتی که پول نقدی به میزان کافی نداشته باشید، درخواست شما برای ویزای توریستی کانادا رد میشود.

 

 

جهت آشنایی با برنامه های مهاجرتی کانادا اینجا را کلیک کنید

 

 

 

 

 

 

 

خلاصه
ویزای توریستی کانادا
نام مقاله
ویزای توریستی کانادا
توضیح
انواع ویزای توریستی کانادا - ویزای سینگل - ویزای مالتیپل - مدارک مورد نیاز جهت گرفتن ویزا - مراحل در یافت ویزا - موارد مهمی که برای در خواست باید رعایت شوند
نویسنده
منشر کننده
آژانس مهاجرتی مسیر
لوگو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید

بستن
Translate »
بستن