تحصیل در اروپاتحصیل در فرانسه

ویزای تحصیلی فرانسه

تحصیل در فرانسه - ویزاهای فرانسه
ویزا های فرانسه

انواع ویزای تحصیلی فرانسه

بسته به هدف، موقعیت و طول مدت اقامت شما در فرانسه ، انواع ویزای تحصیلی فرانسه که مناسب شما می باشد ، متفاوت است.در این مقاله سعی داریم به انواع مختلف ویزاهایی که کشور فرانسه ارائه می دهد بپردازیم، پس برای هرچه روشن ترشدن مسیر با ما همراه باشید .

* توجه کنید هدف این مقاله اشخاصی می باشد که عضو اتحادیه ی اروپا نیستند، چرا که در آن صورت دیگر نیازی به داشتن ویزا برای تحصیل واقامت در فرانسه ندارید.

به طور کلی می توان ویزا های فرانسه را از لحاظ مدت زمان اقامت به دو دسته تقسیم نمود :

  • ویزا های کوتاه مدت ( حداکثر برای ۹۰ روز )
  • ویزا های بلند مدت ( از ۳ تا ۱۲ ماه )

ویزاهای فرانسه(ویزای کوتاه مدت)

دو نوع ویزای اقامت کوتاه مدت وجود دارد :

  • ویزای کوتاه مدت برای درس خواندن
  • ویزای کوتاه مدت برای دانشجویانی که در یک رقابت شرکت کرده اند .

که برای دریافت این ویزا ها، شما باید از طرف دانشگاه مقصد دعوتنامه داشته باشید .

ویزاهای فرانسه (ویزای بلند مدت)

این ویزا به شما اجازه می دهد برای مدت یک سال،بدون نیاز به درخواست مجوز اقامت، در فرانسه بمانید.

بسته به ماهیت اقامت شما،سه نوع ویزای بلند مدت وجود دارد :

  • ویزای مربوط به دانشجویانی که برای تحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد اقدام نموده اند.
  • ویزای مربوط به دانشجویانی که برای تحصیل در مقطع دکترا و یا فراتر از آن اقدام نموده اند.
  • ویزای مربوط به دانشجویانی که با توجه به برنامه ی درسی آن ها در کشورشان، باید دوره ی کارآموزی خود را در کشور فرانسه بگذرانند.

* پس از گذراندن یک سال در فرانسه شما باید برای تمدید ویزای یکساله ی خود اقدام کنید. در این صورت ویزای تمدید شده ی شما نه برای یک سال بلکه به مدت باقی مانده از طول دوران تحصیل شما می باشد. یعنی اگر شما برای یک دوره ی کارشناسی ۳ ساله به فرانسه آمده اید، پس از یک سال باید برای تمدید ویزای خود اقدام کنید و این بار ویزای شما نه برای یک سال بلکه برای دو سال اعتبار خواهد داشت .

APS

بسیاری از افرادی که برای تحصیل در فرانسه اقدام می کنند، در نهایت قصد گرفتن اقامت دائم آن را دارند.

اگر شما خواستار این می باشید که بعد از فارغ التحصیلی در کشور فرانسه بمانید، نیاز به داشتن کار دارید. از طرفی برای گرفتن اقامت دائم فرانسه نیز داشتن کار بسیار اهمیت دارد.

در این میان مجوز اقامت موقت یا همان APS به دانشجویان فارق التحصیل در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد تعلق می گیرد که این اجازه را به آن ها می دهد برای مدت یک سال پس از تحصیل در فرانسه بمانند تا بتوانند کار پیدا کنند و یا کسب و کار خود را راه بیاندازند.

در کنار تلاش برای یافتن کار آن ها می توانند همچنان به کار دانشجویی ( ۲۰ ساعت کار درهفته ) مشغول باشند.

* ویزا های کوتاه مدت فرانسه قابلیت تمدید ندارند ولی ویزا های بلند مدت، تجدید پذیرند.

 

مقاله ی کامل تحصیل در فرانسه را میتوانید اینجا بخوانید 

 

خلاصه
ویزای تحصیلی فرانسه
نام مقاله
ویزای تحصیلی فرانسه
توضیح
ویزاهای فرانسه -ویزای کوتاه مدت برای درس خواندن- ویزای کوتاه مدت دانشجویانی که در یک رقابت شرکت کرده اند-ویزای بلند مدت برای کارشناسی،ارشد،دکترا -APS
نویسنده
منشر کننده
آژانس مهاجرتی مسیر
لوگو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Translate »
بستن