نیروی متخصص فدرال

نیروی متخصص فدرال
نیروی متخصص فدرال
  • این برنامه برای افراد تحصیل کرده خارجی که قصد ورود به کانادا و استفاده از دانش و مهارت خود برای ارتباط با اقتصاد کانادا را دارند طراحی شده است.
  • این برنامه مهاجرتی کانادا برای افرادی در سرتاسر جهان طراحی شده که در ده سال گذشته به صورت تمام وقت حداقل یک سال مشغول کار بوده اند .
  •  این شغل ها معمولاً نیازمند مدرک دانشگاهی می باشد.
  • اکثراً از رشته های پر تقاضا در شاخه‌های تجارت، آموزش، اقتصاد، درمانی، مدیریتی و رشته های مربوط به فناوری اطلاعات می باشند.
  • شما به عنوان متقاضی باید حداقل ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز ممکن را دریافت کنید و واجد شرایط ثبت نام در این برنامه شوید.

معیار های انتخابی برای واجد شرایط شدن:

  • سن
  • تحصیلات
  • سابقه کاری
  • داشتن پیشنهاد کاری معتبر
  • مهارت های زبان فرانسه یا انگلیسی
  • قابلیت سازگاری و انطباق پذیر جامعه کانادایی

شما به عنوان متقاضی باید حداقل ۶۷ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز ممکن را در معیار های انتخابی بالا دریافت کنید و واجد شرایط ثبت نام در این برنامه شوید.

تجربه کاری

تجربه کاری شما شامل شرح وظایفی می باشد که در کد شغلی که شما ارائه داده اید قید شده است.

  • در ده سال گذشته به دست آمده باشد.
  • بابت آن پول دریافت کرده باشید، کارهای داوطلبی و کارآموزی به حساب نمی‌آیند.
  • در رده بندی شغلی (NOC) شما در دسته‌بندی‌های صفر، a وb قرار گیرید.
  • حداقل یک سال کاری(یک سال کاری معادل ۱۵۶۰ ساعت یعنی ۳۰ ساعت کار در هفته می باشد این مقدار می‌تواند در طول چند سال حاصل گردد به طور مثال; دردو سال به دست آمده باشد یعنی هفته ای ۱۵ ساعت اما به طور مجموع باید حداقل ۱۵۶۰ ساعت کاری باشد که شما ارائه می دهید) به صورت تمام وقت به آن کار مشغول شده باشید.
  • شما باید بتوانید ثابت کنید وظایفی را که در کد شغلی خود ارائه داده اید همان شرح وظایفی است که در تجربه و سابقه کاری شما آمده است. اگر نتوانید ثابت کنید شما واجد شرایط نخواهید شد.
  • متقاضیان در این قسمت می توانند حداکثر تا ۱۵ امتیاز به دست آورند.

به عنوان مثال شغل های که در زیر مجموعه برنامه مهاجرتی نیروی متخصص فدرال واجد شرایط می باشند عبارتند از :

  • حسابداری
  • معماری
  •  مهندسی صدا
  • مترجمان
  • مهندسی صنایع
  •  برنامه نویسان کامپیوتر
  • مدیریت ساخت و ساز
  • دندانپزشکان
  • مهندسین الکترونیک
  •  مدرسان مدرسه
  • تحلیلگران مالی
  • مدیران منابع انسانی
  • مدیران مجموعه های درمانی
  • مهندسین مکانیک
  • شغل های درمانی
  • مهندسین نفت
  • داروسازی، پزشکی
  • روانشناسی
  • تبلیغات
  • روابط عمومی و بازاریابی
  •  پرستاری
  • مدیران مدرسه
  • مدرسان دانشگاه
  • مهندسین نرم افزار
  • و طراحان نرم افزار
  •  پروفسورهای دانشگاه
تجربه کاریحداکثر ۱۵ امتیاز
۱ سال۹
۲ تا ۳ سال۱۱
۴ تا ۵ سال۱۳
۶ سال یا بیشتر۱۵

مهارت های زبان

  • شما بایستی برای زبان های انگلیسی یا فرانسه یا هردو امتحانات معتبر زبان بدهید تا مهارت های شما در زمینه‌های(نوشتن ،خواندن، شنیدن، صحبت کردن) مورد ارزیابی قرار بگیرد.
  • حداقل امتیاز مورد نیاز امتیاز clb 7 معادل آیلتس ۶ در هر ۴ مهارت می باشد.
  • متقاضیان می توانند حداکثر ۲۸ امتیاز در این قسمت کسب کنند.
حداکثر می تواند تا ۲۴ امتیاز داشته باشد
اولین زبان رسمی (می تواند انگلیسی و یا فرانسوی باشد)صحبت کردنشنیدنخواندننوشتن
CLB level ۹ یا بیشتر۶۶۶۶
CLB level ۸۵۵۵۵
CLB level ۷۴۴۴۴
Below CLB level ۷قابل قبول نیستقابل قبول نیستقابل قبول نیستقابل قبول نیست
دومین زبان رسمی (می تواند انگلیسی و یا فرانسوی باشد) حداکثر می تواند ۴ امتیاز داشته باشدامتیازات
حداقل  CLB ۵  در تمامی مهارت ها۴
CLB ۴ به پایین۰

سطح تحصیلات

  • اگر شما در داخل خاک کانادا تحصیل کرده اید شما باید مدارک و دیپلم های خود را برای دوره مدرسه و همچنین دانشگاه ارائه دهید.
  • اگر شما خارج از خاک کانادا تحصیل کرده اید مدرک دانشگاهی یا مدرک متوسطه شما باید توسط یکی از آژانس های ارزیابی مدرک مورد تایید دولت کانادا قرار بگیرد و مشخص شود که معادل چه مدرکی از مدرک های کانادایی می باشد
  • متقاضیان می توانند حداکثر تا ۲۵ امتیاز در این قسمت به دست آورند.
۲۵دکترا(PHD)
۲۳فوق لیسانس
۲۲دو یا چند مدرک دانشگاهی (حداقل یکی از آنها باید در یک برنامه سه ساله گرفته شود)
۲۱لیسانس(حداقل باید در یک برنامه ۳ ساله گرفته شود)
۱۹فوق دیپلم و یا کاردانی
۱۵تحصیلات یک ساله دانشگاهی (در ایران موجود نمی باشد)
۵دیپلم

سن:

متقاضیان در این قسمت می توانند حداکثر ۱۲ امتیاز به دست آورند

سنامتیازات
زیر ۱۸۰
۱۸-۳۵۱۲
۳۶۱۱
۳۷۱۰
۳۸۹
۳۹۸
۴۰۷
۴۱۶
۴۲۵
۴۳۴
۴۴۳
۴۵۲
۴۶۱
۴۷ and older۰

پیشنهاد شغلی:

متقاضیان می توانند با داشتن یک پیشنهاد شغلی حداقل یک ساله ۱۰ امتیاز به دست آورند.

یک پیشنهاد شغلی معتبر باید:

  • برای یک سال معتبر باشد
  • حداقل ۳۰ ساعت در هفته باشد
  • فصلی نباشد
  • بر اساس طبقه بندی مشاغل ملی کانادا باشد  NOC- 0 -A- B

قابلیت سازگاری و انطباق پذیری با جامعه کانادایی:

در این قسمت متقاضیان می توانند حداکثر ۱۰ امتیاز به دست آورند

امتیازاتمعیار ها

۱۰

سابقه کار قبلی در کانادا:شغل مورد نطر براساس طبقه بندی شغل های ملی کانادا باشد

دارای اجازه کار معتبر باشد

۵

پیشنهاد شغلی معتبر(فقط برای متقاضی اصلی):متقاضی اصلی تحت فاکتور پنجم امتیاز به دست می آورد(پیشنهاد کاری)

 

۵

سابقه درس خواندن در کانادا:متقاضی اصلی دو سال تحصیلی را به صورت تمام وقت در کانادا درس خوانده است (در مقطع دبیرستان و یا تحصیلات دانشگاهی)

تحصیل تمام وقت به این معنی میباشد که متقاضی حداقل پانزده ساعت کلاس در هفته داشته باشد و در مدت تحصیل خود در کانادا مانده باشد

۵

سابق تحصیلی همسر و یا شریک زندگی در کانادا:همسر متقاضی اصلی و یا شریک زندگی آن دو سال سابقه تحصیلی تمام وقت درکانادا را داشته باشد(در مقطع دبیرستان و یا تحصیلات داتشگاهی)

تحصیل تمام وقت به این معنی میباشد که متقاضی حداقل پانزده ساعت کلاس در هفته داشته باشد و در مدت تحصیل خود در کانادا مانده باشد

 

۵

همسر و یا شریک زندگی متقاضی اصلی دارای سابق کار در کانادا باشد:همسر و یا شریک زندگی متقاضی اصلی حداقل یک سال تمام وقت با مجوز کار در کانادا سابقه کار داشته باشد

۵

خویشاوندی درکانادا:اگر متقاضی اصلی و یا همسر آن یا شریک قانونی دارای خویشاوندی در کانادا باشند که دارای سابقه شهروندی به مدت ۱۸ سال یا بیشتر باشد.

خویشاوندان مورد قبول عبارت اند از:

والدین
پدربزرگ و مادربزرگ
فرزند
نوه
برادر/ خواهر
عمه / خاله  یا عمو / دایی
خواهرزاده / برادرزاده

۵

سطح زبان همسرو یا شریک قانونیسطح زبان همسر و یا شریک قانونی باید در هر ۴ مهارت چه زبان انگلیسی و چه زبان فرانسویCLB4  باشد

 

متقاضیان برای محاسبه امتیازات در جدول اکسپرس انتری می توانند از این لینک استفاده کنند

اثبات تمکن مالی:

شما باید ثابت کنید که حداقل پول لازم برای حمایت از خودتان و وابستگان خودتان در کانادا را دارید در غیر این صورت باید یکی از دو گزینه زیر اثبات گردد.

۱-آیا در حال حاضر به صورت قانونی در خاک کانادا مشغول به کار هستید؟

۲-آیا در حال حاضر یک پیشنهاد کاری معتبر از یک کارفرمای کانادایی دارید؟

درخواست کننده اصلی

شما یا همسرتان می‌تواند به عنوان درخواست کننده اصلی در سیستم اکسپرس انتری ثبت نام کنید همچنین باید در نظر بگیرید که بین شما و همسرتان کدام دارای امتیازات بیشتری هستند تا آن شخص به عنوان در خواست کننده اصلی در سیستم اکسپرس انتری ثبت نام کند شخص مورد نظر بایستی حداقل پیش نیازها و امتیازات را برای واجد شرایط شدن داشته باشد همچنین در سیستم اکسپرس انتری رتبه بالاتری را بتوانند کسب کند.

دولت کانادا دو دلیل عمده برای ورود هزاران افراد متخصص خارجی در مجموعه برنامه مهاجرتی دارد

 

نیروی متخصص فدرال

۱- افراد بسیاری که در شغل های کانادایی مشغول به کار هستند در حال بازنشسته شدن هستند و بازار کار را ترک می‌کنند، به همین دلیل  بازار با کمبود نیروی کار مواجه می شود و این روند در چند سال آینده ادامه خواهد داشت.

۲- اگرچه شهروندان کانادایی بسیار تحصیل کرده هستند اما افراد کمی دراستان های کانادا زندگی می‌کنند و این افراد نمی‌توانند نیروی کار لازم برای بازار کار کانادا را تامین کنند ،این به این معنا می باشد که جمعیت تحصیل کرده کانادا کمتر از میزان مورد نیاز است.

بنابراین برنامه مهاجرتی نیروی متخصص فدرال فدرال اقامت دائم کانادا را به افراد متخصص خارجی پیشنهاد می‌دهد که این افراد با ورودشان به اقتصاد کانادا نیاز به  نیروی کار لازم را برطرف کنند.

موارد کلیدی در برنامه نیروی متخصص فدرال:

  • این برنامه بر مبنای یک سیستم امتیاز بندی بنا شده است که در آن به افراد بر اساس معیارهای مختلف امتیازات مختلف تعلق می گیرد.
  • به منظور ارزیابی سطح مهارت زبان انگلیسی و فرانسوی شما بایستی امتحاناتی مانند ielts  برای زبان انگلیسی tef برای زبان فرانسه را ارائه دهید.
  •  مدارک تحصیلی شما باید توسط یک آژانس ارزیابی مدارک تحصیلی که مورد تایید دولت کانادا باشد ارزیابی شود و مشخص شود مدرک تحصیلی شما معادل چه مدرکی می باشد تا امتیاز شما تعیین گردد.
  • سلامت جسمانی و سابقه سوء پیشینه شما مورد ارزیابی قرار می گیرد که با این مشخصه ها شما واجد شرایط ورود به کانادا می باشید یا خیر.

داشتن حداقل امتیازات لازم:

اگر شما حداقل امتیازات لازم را برای واجد شرایط شدن در این برنامه را کسب کنید ممکن است که در سیستم مهاجرتی ورود سریع قادر به ثبت نام باشید سیستم ورود سریع یا  اکسپرس انتری از یک ژانویه ۲۰۱۵ راه اندازی گردیده و در حال حاضر سریعترین و بهترین سیستم مدیریت برنامه‌های مهاجرتی کانادا می باشد. بعد از اینکه در سیستم اکسپرس انتری وارد شده کاندیدها بر مبنای امتیازات شان رتبه‌ بندی می‌شوند و کاندیدهایی که بیشترین صلاحیت را دارند برای دریافت اقامت دائم کانادا دعوت می شوند دولت کانادا در این برنامه خود را موظف کرده که حداکثر ظرف مدت ۶ ماه پرونده ها را بررسی کند و تصمیم نهایی درباره فرد را بگیرد.

موارد دیگر

  • شما بایستی از دید دولت کانادا برای ورود به کشور دارای صلاحیت باشید.
  • همچنین نباید قصد کار و زندگی در ایالت کبک را داشته باشید.

برنامه مهاجرتی نیروی متخصص فدرال برنامه کلیدی در سیستم مهاجرت اکسپرس انتری می‌باشد این سیستم که  یک سیستم امتیازدهی بر مبنای شایسته‌سالاری می باشد سالانه تعداد خیلی زیادی مهاجر از طریق این برنامه وارد خاک کانادا می شوند.

مزایای دریافت ویزای اقامت دائم کانادا

  • امکان کار و زندگی به صورت دائم در خاک کانادا
  • می توانید خانواده خود را تبدیل به مقیم دائم کنید.
  • می‌توانید بعد از گذشت ۱۰۹۵ روز(نزدیک به سه سال) که در خاک کانادا کار و زندگی کرده اید درخواست شهروندی کانادا را بدهید و پاسپورت کانادایی دریافت کنید.

جهت آشنایی با برنامه های مهاجرتی کانادا اینجا را کلیک کنید

خلاصه
نیروی متخصص فدرال
نام مقاله
نیروی متخصص فدرال
توضیح
برنامه نیروی متخصص فدرال برای افراد تحصیل کرده خارجی که قصد ورود به کانادا و استفاده از دانش و مهارت شان برای ارتباط با اقتصاد کانادا را دارند طراحی شده است
نویسنده
منشر کننده
آژانس مهاجرتی مسیر
لوگو
Translate »
بستن