تحصیل در کانادا

 

دانشگاه تورنتو کانادا
تحصیل در کانادا

کانادا دارای یک سیستم قوی با بودجه بالا برای آموزش عمومی است که عمدتا توسط استان ها اداره می شود. در نتیجه، ممکن است بین استان ها در برخی از جنبه های نظام آموزشی تفاوت وجود داشته باشد. با این حال، مادامی که آموزش و پرورش تحت نظارت دولت فدرال است، استاندارد آموزش و پرورش در سراسر کشور همواره بالا است.

در کانادا نیز سیستم آموزشی به صورت عمومی و خصوصی وجود دارد،دولت کانادا کمک هزینه تحصیلی بزرگی را از مهد کودک تا سطح تحصیلات دانشگاهی پرداخت میکند و تقریبا شش درصد سرمایه ی تولید ناخالص ملی را در آموزش و پرورش صرف می کند،مدارک تحصیلی کانادایی، فرصت های شغلی زیادی را در سراسر جهان به سوی شما سرازیر میکند. همچنین، مدرک، دیپلم یا گواهی کانادایی می تواند به شما و خانواده تان کمک کند تا به طور دائم به کانادا مهاجرت کنید.

ما در این مقاله شما را با موارد زیر آشنا خواهیم کرد:

  • نظام آموزشی کانادا
  • راهنمای اخذ ویزای تحصیلی کانادا
  • مزایای تحصیل در کانادا

نظام آموزشی کانادا:

به طور کلی، نظام آموزشی به سه مقطع تقسیم می شود:

  • ابتدایی
  • متوسطه
  • دانشگاهی

تحصیلات خصوصی و دیگر مدارس،مثل مدارس مذهبی نیز در این سه مقطع قرار میگیرند.

آیا می دانید که ؟

  • کانادا دارای یکی از تحصیل کرده ترین مردم در کشورهای جهان است.
  • در سال ۲۰۱۵، ۹۰ درصد از افراد در سنین ۲۵ تا ۶۴ سالگی،حداقل دبیرستان را تمام کرده و ۶۶ درصد دارای مدرک تحصیلی دانشگاهی بودند
  • تحصیل در کانادا برای کودکان از پنج سالگی فراهم است (به استثنای انتاریو و کبک، که در آن ممکن است یک سال زودتر شروع شود).
  • بسته به استان، مهد کودک ممکن است اختیاری باشد.

در زیر سنین مورد نظر برای حضور در مدرسه را نشان می دهد،(توجه داشته باشید که شرایط ممکن است برای تحصیل در خانه (که در کانادا قانونی است) متفاوت باشد.

سن اجباری برای تحصیل در هر استان:

 

  • آلبرتا ۶ تا ۱۶
  • برتیش کلمبیا ۶ تا ۱۶
  • مینتوبا ۷ تا ۱۸
  • نیو برانزویک ۵ تا ۱۸
  • نیو فاندلند ۶ تا ۱۶
  • مناطق شمال شرقی ۵ تا ۱۸
  • نوا اسکوشیا ۵ تا ۱۶
  • انتاریو ۶ تا ۱۸
  • جزیره ی پرینس ادوارد ۵ تا ۱۶
  • کبک ۶ تا ۱۶
  • ساسکاچوان ۷ تا ۱۶
  • یوکان ۶ تا ۱۶

آموزش ابتدایی:

  • به عنوان مدرسه ابتدایی نیز شناخته می شود.
  • این مقطع از مهد کودک یا کلاس ۱ (سنین ۶ تا ۷ سالگی) و تا کلاس ۸ (سنین ۱۳ تا ۱۴ سالگی) ادامه می یابد
  • سال تحصیلی معمولا از ماه سپتامبر تا ژوئن بعدی ادامه می یابد.

آموزش متوسطه:

  • به عنوان دبیرستان نیز شناخته می شود،
  • این مقطع از کلاس ۹ (سنین ۱۴ تا ۱۵) تا کلاس ۱۲ (سنین ۱۷ تا ۱۸ سالگی) ادامه می یابد.
  • انتاریو دارای کلاس ۱۲ + است.
  • در کبک، دانش آموزان تا سن ۱۶ سالگی در دبیرستان تحصیل می کنند.
  • در کبک میتوانند به CEGEP (پیش دانشگاهی) که یک کالج دو ساله است که به طور دولتی تأمین مالی می شود رفته و دیپلم آمادگی دانشگاه یا دیپلم فنی و حرفه ای را دریافت کنند.

تحصیلات دانشگاهی:

  • کانادا دارای تعدادی زیادی برنامه ی دانشگاهی شناخته شده ی بین المللی است که در مناطق شهری و روستایی سراسر کشور برقرار شده اند.
  • مدارک تحصیلی که از دانشگاه های کانادا دریافت می شود، عموما به عنوان معادل برای دانشگاه های دیگر در سراسر جهان شناخته می شوند.
  • سال تحصیلی معمولا از ماه سپتامبر تا آوریل می باشد
  • سال تحصیلی دو ترم یا دوره را شامل می شود.
  • بسیاری از موسسات دانشگاهی در ماه های تابستان، دوره ترم سوم را ارائه می دهند.
  • به طور کلی، دانشجویان میتوانند در ماه سپتامبر (در اغلب موارد) یا در ماه ژانویه، در یک دانشگاه، یک برنامه تحصیلی را آغاز کنند.
  • برنامه های کالج میتوانند در تمام طول سال اجرا شود و دانشجویان میتوانند در زمان های مختلفی در طول سال، دوره تحصیلی را شروع کنند.

تحصیل به زبان انگلیسی و فرانسوی

  • دانشجویان بین المللی می توانند یکی از دو زبان رسمی کانادا را برای تحصیل انتخاب کنند.
  • بعضی از موسسات آموزشی می توانند درهر دو زبان تحصیل را ارائه دهند، هرچند دانشجویان نیازی به تسلط به هر دو زبان برای تحصیل در هیچ مقطعی در کانادا ندارند.
  • در اکثر جاهای کانادا، زبان اصلی آموزش در سطح مدرسه انگلیسی است.
  • با این حال، آموزش زبان فرانسه به طور گسترده در سراسر کشور در دسترس است.
  • صرف نظر از زبان اصلی آموزش، به طور کلی زبان فرانسوی یا انگلیسی به عنوان زبان دوم از سنین پایین تدریس می شود.
  • در کبک، عموما دانش آموزان نیاز به زبان فرانسه برای تحصیل تا پایان دوره دبیرستان دارند

 

راهنمای اخذ ویزای تحصیلی در کانادا:

مشاور تحصیلی ما بر اساس نیازها و ترجیحات شما در کانادا به شما در امر یافتن برنامه ای مناسب در دانشگاهی مناسب کمک می کند. ما در فرایند تقاضا به شما کمک می کنیم تا بتوانید در دانشگاهی که خودتان انتخاب کرده اید ثبت نام کنید. به محض فارغ التحصیلی نیز ما می توانیم به شما در مرحله ی امور اقامت دائم کانادا کمک کنیم.

رشته تحصیلی

آغاز این کار با پیدا کردن یک برنامه ی مناسب است. شما می توانید از یک لیست از رشته های تحصیلی ممکن، انتخاب خود را انجام دهید، و مشاور آموزشی ما به شما در تعیین علاقه مندی شما به یک برنامه خاص در یکی از موسسات آموزشی مخصوص در کانادا کمک میکند.

مشاورین آموزشی ما در امر یافتن برنامه ی متناسب با نیازهای بخصوص شما، بر اساس رشته ی تحصیلی مورد نظرتان با شما همکاری میکنند. مدت زمان تحصیل، هزینه ها، محل زندگی و زمان بندی کورس تحصیلی، همگی از عواملی هستند که متخصصان ما بر اساس آنها تصمیم می گیرند که چه برنامه هایی را به شما معرفی کنند.

درخواست برای دانشگاه

هنگامی که تصمیم برای دانشگاهی قطعی شود، ما به شما در آماده سازی پرونده و ارسال آن برای دانشگاه کمک میکنیم. قبل از اینکه بتوانید از دولت کانادا،مجوز تحصیل در رشته ای را درخواست کنید،نیاز به پذیرش گرفتن از یک موسسه آموزشی شناخته شده را دارید.

مدارک مهاجرت

هنگامی که نامه پذیرش خود را دریافت میکنید، ما می توانیم جهت درخواست مدارک مهاجرتی که شما برای شروع زندگی به عنوان دانشجوی بین المللی نیاز دارید، اقدام کنیم. شما همچنین می توانید یک مجوز کار خارج از دانشگاه دریافت کنید و ما می توانیم شما را در امر درخواست مجوز کار آزاد برای همسرتان یاری کنیم.

 آیا می توانم پس از تحصیل در کانادا، مقیم دائمی بشوم؟

بله،تحصیل در کانادا شما را واجد شرایط درخواست برای اقامت دائم میکند. در ….  راهبرد ما، پیشنهاد بهترین زمان را برای ارسال درخواست برای اقامت دائم کانادا به شما است تا از تداوم وضعیتتان در کانادا اطمینان حاصل شود. به این ترتیب نیازی ندارید که به کشور خودتان بازگردید و در انتظار ویزای اقامت دائم بمانید.

مدرک و تجربه ی کانادایی شما را به یک نامزد عالی برای اقامت دائم تبدیل می کند. ما می توانیم به راحتی به شما کمک کنیم تا از مرحله ی دانشجوی بین المللی به مرحله ی مقیم دائم عبور کنید

 

مزایای تحصیل در کانادا:

 

  • شما واجد شرایط دریافت مجوز کار آزاد خارج از دانشگاه خواهید بود:
    • این مسئله به شما اجازه می دهد تا ۲۰ ساعت در هفته در و در هر موقعیت شغلی که می خواهید، در طول جریان عادی مدرسه ی خود کار کنید. همچنین می توانید در تمام تعطیلات بین برنامه های تحصیلی و روزهای تعطیل کار کنید.
  • خانواده تان را همراه خود بیاورید:
    • همسر شما واجد شرایط برای مجوز کار آزاد است و می تواند در کانادا به طور تمام وقت کار کند و این در حالی است که شما در کلاس ها ثبت نام کرده اید. اگر فرزند دارید، آنها می توانند در مدارس دولتی با سطح جهانی کانادا و بدون نیاز به ویزای تحصیلی شرکت کنند.
  • مجوز کار پس از فارغ التحصیلی:
    • بعد از برنامه تحصیلیتان، شما و همسرتان،در صورتی که متاهل باشید، واجد شرایط برای دریافت مجوز کار آزاد، برای مدت زمانی برابر با طول برنامه ی تحصیلیتان که تا سه سال است، خواهید بود. این بدان معناست این است که پس از فارغ التحصیلی،شما میتوانید در کانادا کار و زندگی داشته باشید تا در حالی که درخواست شما برای اقامت دائم کانادا در حال رسیدگی است، از تداوم وضعیتتان در کانادا اطمینان حاصل شود.

 

خلاصه
تحصیل در کانادا
نام مقاله
تحصیل در کانادا
توضیح
کانادا دارای یک سیستم قوی با بودجه ی بالا برای آموزش عمومی است که عمدتا توسط استان ها اداره می شود.
نویسنده
منشر کننده
آژانس مهاجرتی مسیر
لوگو
Translate »
بستن