تجربه کانادایی

تجربه کانادایی
تجربه کانادایی

افرادی که در خاک کانادا کار کرده‌اند یا به تحصیل مشغول بودند و تمایل دارند که اقامت دائم کانادا را دریافت کنند می‌توانند از برنامه تجربه کانادایی جهت گرفتن اقامت دائم کانادا بهره مند شوند.

حداقل پیش نیازها برای واجد شرایط شدن در برنامه تجربه کانادایی:

 

  • در سه سال گذشته حداقل دارای ۱۲ ماه کاری در کانادا باشید (این ۱۲ ماه می تواند در طول یک سال و یا در طول سه سال  محاسبه گردد)
  • تجربه کاری متقاضی در کانادا به صورت قانونی به دست آمده باشد.
  • متقاضی بایستی حداقل امتیازات زبان را برای چهار مهارت (نوشتن،خواندن،شنیدن،صحبت کردن) دریافت کند.
  • متقاضی بایستی برنامه کار و زندگی در خارج از ایالات کبک را داشته باشد.

توجه : ایالت کبک از سیستم اکسپرس انتری برای برنامه های مهاجرتی خودش استفاده نمی‌کند.

سابقه کاری:

برای واجد شرایط بودن برای برنامه تجربه کانادایی سابقه کاری شما باید درمدت سه سال قبل از درخواست شما به دست آمده باشد. با توجه به طبقه بندی ملی شغلی کانادا (NOC)، تجربه کار ماهرباید در یکی از دسته بندی های زیر قرار بگیرد:

  • مشاغل مدیریتی (سطح مهارت ۰ (صفر))
  • مشاغل حرفه ای ( سطح مهارت A)
  • مشاغل فنی و معاملات ماهر (سطح مهارت B)

سطح تحصیلات :

  • هیچ مدرک تحصیلی پیش نیاز برنامه تجربه کانادایی نمی باشد.
  •  مدارک تحصیلی فقط می تواند برای امتیاز گرفتن در سیستم اکسپرس انتری به شما کمک کند.
  • اگرکه شما در داخل خاک کانادا تحصیل کرده اید شما باید مدارک و دیپلم های خود را برای دوره مدرسه و همچنین دانشگاه ارائه دهید.
  • اگر شما خارج از خاک کانادا تحصیل کرده اید مدرک دانشگاهی یا مدرک متوسطه شما باید توسط یکی از آژانس های ارزیابی مدرک مورد تایید دولت کانادا بررسی گردد و مشخص شود که معادل چه مدرکی از مدرک های کانادایی می باشد.تجربه کانادایی

مهارت های زبان:

  • سطح۷ CLB برای شغل های کد ۰و A
  • سطح۵ CLB برای شغل های کدB

جمع بندی:

برنامه مهاجرتی تجربه کانادایی برنامه ایده آل برای اشخاصی می باشد که با زندگی و کار در کانادا  آشنایی دارند،این کاندید ها برای تایید صلاحیت شدن و دریافت اقامت دائم کانادا بهترین شانس از طریق این برنامه را خواهند داشت، ثبت نام در این برنامه مهاجرتی می‌تواند از داخل خاک کانادا یا خارج از خاک کانادا برای افرادی که به صورت دائم و موقت در کانادا کار کرده اند صورت گیرد.

 

جهت آشنایی با برنامه های مهاجرتی کانادا اینجا را کلیک کنید

 

 

 

 

 



خلاصه
تجربه کانادایی
نام مقاله
تجربه کانادایی
توضیح
افرادی که در خاک کانادا کار کرده‌اند یا به تحصیل مشغول بودند و تمایل دارند که اقامت دائم کانادا را دریافت کنند می‌توانند از این برنامه مهاجرتی بهره مند شوند.
نویسنده
منشر کننده
آژانس مهاجرتی مسیر
لوگو
Translate »
بستن