مهاجرت به کانادا

برنامه مهاجرتی سرمایه انسانی اکسپرس انتری انتاریو

 

برنامه مهاجرتی سرمایه انسانی اکسپرس انتری انتاریو برای افرادی طراحی شده است که در یکی از مشاغل مورد نظر استان دارای سابقه کار و مهارت باشند.این برنامه افرادی را انتخاب کند که واجد شرایط ورود به استخر اکسپرس انتری هستند و دارای آموزش های لازم، سابقه ی کار حرفه ای، توانایی زبان و سایر ویژگی ها برای زندگی و کار دراستان انتاریو میباشند.

چه افرادی واجد شرایط برای برنامه مهاجرتی سرمایه انسانی اکسپرس انتری انتاریو می باشند؟

 

جهت واجد شرایط بودن ، باید از معیارهای انتخابی زیر را برخوردار باشید:

  • سابقه ی کاری در مشاغل مورد نظر استان (طبق لیست زیر)،سابقه کاری می تواند به دو صورت به دست آید:
    1. متقاضیانی که خارج از کشور کانادا می باشند باید ظرف مدت ۵ سال قبل از تاریخ در خواست برای برنامه مهاجرتی خود، دارای حداقل یکسال سابقه ی اشتغال مداوم و تمام وقت یا معادل آن به صورت نیمه وقت،در شغلی با NOC در رده ی ۰، A یا B باشند.
    2. متقاضیانی که در داخال کانادا می باشند باید ظرف مدت ۳ سال قبل از تاریخ در خواست برای برنامه مهاجرتی خود،  دارای حداقل یک سال تجربه اشتغال تمام وقت یا معادل آن به صورت نیمه وقت، در شغلی با NOC در رده ی ۰، A یا B باشند.

انتاریو در حال حاضر به دنبال مشاغلی در حوزه های فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) می باشد

لیست مشاغل مورد نیاز:

  • NOC 0131: مدیران ارتباطات مخابراتی
  • NOC 0213: مدیران سیستم های کامپیوتری و اطلاعاتی
  • NOC 2133: مهندسین برق و الکترونیک
  • NOC 2147: مهندسین کامپیوتر (به جز مهندسین نرم افزار و طراحان)
  • NOC 2171: تحلیلگران و مشاوران سیستم های اطلاعاتی
  • NOC 2172: تحلیلگران پایگاه داده و مدیران داده
  • NOC 2173: مهندسین و طراحان نرم افزار
  • NOC 2174: برنامه نویسان کامپیوتر و توسعه دهندگان رسانه های تعاملی
  • NOC 2175: طراحان و توسعه دهندگان وب
  • NOC 2241: مهندسین و تکنسین های برق و الکترونیک
  • NOC 2281: تکنسین های شبکه های کامپیوتری
  • NOC 2282: تکنسین های پشتیبانی کاربر
  • NOC 2283: تکنسین های تست سیستم
  • NOC 5224: تکنسین های پخش و انتشار
  • NOC 5241: طراحان گرافیک و تصویرگران

 

  • تحصیلات: لیسانس یا بالاتر (برای افرادی که خارج از کانادا می باشند مدارک باید توسط سازمان مربوطه ارزیابی و تأیید گردد)
  • زبان: زبان انگلیسی یا فرانسوی(ILETS 6)
  • داشتن سرمایه مالی لازم جهت حمایت از خود و خانواده تان
  • وضعیت حقوقی در کانادا (در صورت لزوم): اگر در حال حاضر در کانادا اقامت دارید، باید در کانادا وضعیت قانونی (مثال: مجوز تحصیل، مجوز کار و …) داشته باشید.
  • امتیاز سیستم جامع رتبه بندی (CRS): باید فرد حداقل امتیاز ۴۰۰ CRS  در سیستم اکسپرس انتری را دارا باشد .

مراحل ثبت و درخواست برنامه مهاجرتی سرمایه انسانی اکسپرس انتری انتاریو:

 

  1. داشتن یک پروفایل معتبر در استخر اکسپرس انتری
  2. واجد شرایط بودن برای برنامه ی نیروی کار ماهر فدرال (FSWP) یا کلاس تجربه ی کانادایی (CEC).
  3. ابراز علاقه مندی برای مهاجرت به انتاریو یا “همه ی استان ها و مناطق” در زمان ایجاد پروفایل در اکسپرس انتری
  4. دریافت تأییدیه از استان انتاریو از طریق پروفایل اکسپرس انتری افراد
  5. ارسال در خواست برای برنامه مهاجرتی سرمایه انسانی اکسپرس انتنری انتاریو
  6. در صورت تأیید، در خواست برای اقامت دائم کانادا از طریق اداره مهاجرت ،پناهندگی و شهروندی کانادا

 

نکات:

لازم به ذکر است که انتاریو افراد واجد شرایط بالقوه در استخر اکسپرس انتری را تشویق می کند تا پروفایل جدیدی در سیستم ایجاد نمایند تا استان بتواند به هنگام جست و جو در استخر اکسپرس انتری، پروفایل انها را راحت تر شناسایی کند. نامزدهایی که یک پروفایل جدید ایجاد می کنند باید اقدام به حذف پروفایل قدیمی خود کنند.

متقاضیان پس از گرفتن نامه تأیید از اکسپرس انتری فقط ۴۵ روز برای درخواست تحت عنوان برنامه مهاجرتی سرمایه انسانی اکسپرس انتری انتاریو فرصت دارند. توجه داشته باشید که به درخواست های ارسال شده در مدت زمان بیش از ۴۵ روز رسیدگی نخواهند شد. اگر درخواست آنها تایید شود، متقاضیان می توانند از آن برای درخواست اقامت دائم کانادا در اداره مهاجرت ،پناهندگی و شهروندی کانادا استفاده کنند.

توجه: متقاضیان پناهندگی که درخواست پناهنگی آنها برای ماندن در کانادا به صورت تعلیق درآمده و یا رد شده، واجد شرایط درخواست برای برنامه سرمایه انسانی اکسپرس انتری انتاریو نمی باشند.این افراد باید قبل از درخواست برای این برنامه کانادا را ترک کنند.

افرادی که برای برنامه مهاجرتی سرمایه انسانی اکسپرس انتری انتاریو واجد شرایط هستند، اما سابقه ی کار در حوزه ی ICT ندارند، در صورتی که دارای ۴۰۰ امتیاز در سیستم اکسپرس انتری باشند و از سایر معیارها نیز برخوردار باشند، واجد شرایط گزینش باقی خواند ماند

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد برنامه مهاجرتی سرمایه انسانی اکسپرس انتری انتاریو می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

Application Guide: Human Capital Priorities Stream

 

 

 

 

 

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

همچنین ببینید

بستن
Translate »
بستن