اسپانسرشیپ کانادا

اسپانسرشیپ کانادا

اشخاصی که اقامت دائم کانادا و یا شهروندی آن کشور را دارند می توانند خویشاوندان خود را اعم از پدر ،مادر ،همسر،فرزندان ،پدربزرگ و مادر بزرگ خود را از طریق برنامه اسپانسرشیپ اعضای خانواده به کانادا بیاورند.

  • اشخاصی که از طریق خویشاوندان خود به کانادا می آیند اجازه کار و تحصیل را در کانادا دارند.
  • اشخاصی که خویشاوندان خود را به کانادا می آورند باید هزینه های زندگی آن شخص را در طی مدت مشخصی تأمین کنند.
  • مدت زمان گرفتن ویزا از طریق برنامه های اسپانسرشیپ حداکثر ۱۲ ماه می باشد.

روابط مختلف خانوادگی که شامل برنامه‌های اسپانسرشیپ می‌شوند:

  • همسر
  • پدر و مادر
  • پدربزرگ و مادربزرگ
  • فرزندان متقاضی

برنامه مهاجرتی اسپانسرشیپ اعضای خانواده دارای دو جزء اصلی می باشد:

اسپانسر کننده:

  • شخصی که اقامت دائم کشور کانادا را دارد و متقاضیان از طریق این شخص می توانند به کانادا مهاجرت کنند.

اسپانسر شونده:

  • متقاضیانی که خواستار مهاجرت به کانادا از طریق خویشاوند خود (اسپانسر کننده) در کانادا می باشند.

دسته بندی های برنامه اسپانسرشیپ خانواده

اسپانسرشیپ کانادا

 

۱-من می خواهم همسرم را به کانادا بیاورم;

برای اینکه بتوانید اسپانسر همسر خود بشوید راه ها و برنامه‌های مهاجرتی مختلفی وجود دارد که باید به دقت سنجیده شوند،مثل برنامه اسپانسرشیپ همسر و فرزندان و یا برنامه اسپانسرشیپ فدرال به صورت Inland و Outland موجود می باشد، هر کدام از این برنامه‌ها مزایا و معایب خود را دارد،همچنین این مهم است که مطمئن شوید همسر شما حداقل پیش نیاز ها را برای واجد شرایط شدن در برنامه های اسپانسرشیپ را دارد.

*برای آوردن همسر راه‌های دیگری مانند برنامه های اسپانسرشیپ خانواده ای استانی نیز موجود می باشد.

۲-من می‌خواهم فرزندان وابسته به خودم را به کانادا بیاورم;

اگر شما شهروند یا مقیم دائم کانادا هستید و فرزندی خارج از خاک کانادا دارید که از نظر مالی به شما وابسته است شما می توانید از طریق برنامه اسپانسرشیپ فرزند اقدام کنید،همچنین بسیار اهمیت دارد که فرزند اسپانسر شده حداقل پیش نیاز ها را برای واجد شرایط شدن برای برنامه های اسپانسرشیپ را داشته باشد.

۳-من می‌خواهم پدر و مادر یا پدر بزرگ و مادربزرگ خود را به کانادا بیاورم;

برنامه های مختلفی برای آوردن پدربزرگ و مادربزرگ یا پدر و مادر به کانادا وجود دارد که شامل برنامه مهاجرتی اسپانسرشیپ پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ می شود، که هر ساله ظرفیتی از این پرونده ها مورد تایید قرار می گیرند،همچنین اگر ظرفیت سالانه دریافت این ویزا پر شود بازهم ویزای (SUPER VISA) برای ورود پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ به خاک کانادا تحت عنوان ویزای مالتی که حداکثر ۱۰ سال اعتبار دارد وجود دارد.

همچنین بدین منظور راه‌های دیگری مانند برنامه های اسپانسرشیپ خانواده ای استانی موجود می باشد.

۴-من اقوام یا دوستانی دارم که می خواهم به کانادا بیاورم ;

هرازچندگاهی استان های کانادا برنامه اسپانسرشیپ خانواده استانی را ارائه می‌دهند که می توانید به واسطه این برنامه اقوامی که لزوماً پیش‌نیازهای حداقلی را برای برنامه های دیگر ندارند از این برنامه برای ورود به خاک کانادا استفاده کنند، البته ناگفته نماند که این برنامه ها هر چند وقت یک بار دستخوش تغییر می شوند.

*این نکته بسیار حائز اهمیت است که ممکن است افسرانی که پرونده های مهاجرتی اسپانسر شیپ را بررسی می‌کنند پرونده شما را مورد بررسی قرار ندهند

برنامه اسپانسرشیپ همسر و فرزندان

اسپانسرشیپ کانادا

برنامه اسپانسرشیپ همسر

  • برنامه مهاجرتی اسپانسرشیپ همسر زیرمجموعه دسته بندی برنامه مهاجرتی Family Class می باشد.
  • از طریق برنامه اسپانسرشیپ همسر شهروندان و مقیم های دائم کانادا می توانند همسر خود را به کانادا بیاورند.
چه کسانی می توانند اسپانسر کننده باشند:
  • حداقل ۱۸ سال سن داشته باشند
  • یک شهروند کانادایی،یا یک شخصی که اقامت دائم کانادا داشته باشد
  • اگر شما ازدولت کمک مالی در یافت می کنید نمی توانید اسپانسر شوید(به جز معلولیت ها و از کار افتادگی ها)
  • اثبات اینکه می توانید هزینه های شخص اسپانسر شده را تأمین کنید (جدول حداقل در آمد شخص اسپانسر کننده)
در شرایط زیر اشخاص نمی توانند اسپانسر کننده باشند:
  • اگر که پرداخت های انجام نشده ای در زمینه وام های مهاجرتی ،تعهدات و ضمانت ها دارید.
  • اگر که قبلا شخصی را اسپانسر کرده اید و نتوانسید هزینه های مالی آن را تأمین کنید.
  • اگر در زندان ،ندامتگاه و یا بازداشتگاه هستید.
  • اگر که شما از طریقه همسر و یا شریک زندگی خود اسپانسر شده اید و به کانادا آمده اید نباید از اقامت دائمی شما کمتر از ۵ سال گذشته باشد.
  • اگر که شما قبلا همسر و یا شریک زندگی قبلی خود را اسپانسر کرده اید باید از مدت اقامت دائمی آن شخص ۳ سال حداقل گذشته باشد.
  • اگر که مرتکب جرمی شده باشید که مربوط به امور جنسی می باشدیا اینکه جرم شما مربوط به اقوام و خویشاوندان شما باشد.
چه کسانی می توانند اسپانسر شونده باشند:

رابطه فرد اسپانسر شونده باید در یکی از ۳ دسته بندی باشد:

همسر:

  • به این معنا می باشد که اشخاص با یکدیگر به صورت قانونی ازدواج کرده اند و می تواند شامل روابط مختلف اعم از همجنس گرایی نیز شود .
  • متقاضیان جهت کسب اطلاعات جامع در این زمینه می توانند به این لینک مراجعه کنند

شریک زندگی common law partner:

  • یک فرد که حداقل یک سال با فرد دیگری در چارچوب روابط زناشویی زندگی کرده است،می تواند شامل روابط مختلف اعم از همجنس گرایی نیز شود.
  • متقاضیان جهت کسب اطلاعات جامع در این زمینه می توانند به این لینک مراجعه کنند

ازدواج نکاحی ( شرایط خاص) conjugal partner:

  • این نوع رابطه مربوط می شود به اشخاصی که حداقل یک سال از رابطه آنها گذشته است ولی به دلایلی نتوانسته اند که با شریک رابطه خود در کنار همدیگر زندگی کنند،می تواند شامل روابط مختلف اعم از همجنس گرایی نیز شود.
  • متقاضیان جهت کسب اطلاعات جامع در این زمینه می توانند به این لینک مراجعه کنند
اسپانسرشیپ همسر Outland (خارج از خاک کانادا )

زمانی که همسر شما خارج از خاک کانادا قرار دارد بایستی از این زیر برنامه مهاجرتی برای اسپانسر شدن استفاده شود،اگرچه این درخواستها از داخل خاک کانادا داده می شود،ممکن است همسر شما مجاز شد که در زمان بررسی پرونده چندین بار به خاک کانادا سفر کند.

*پرونده‌های برنامهاسپانسرشیپ همسر Outland (خارج از خاک کانادا ) توسط افسران سفارت کانادا واقع در کشوری که همسر شما در آن قرار دارد بررسی می‌شود و معمولاً ظرف مدت یک سال این بررسی صورت می گیرد.

اسپانسر شیپ همسر Inland (داخل خاک کانادا)

شما و همسرتان زمانی بایستی از این برنامه استفاده کنید که هر دوی شما در خاک کانادا حضور دارید و همسر شما از طریق یکی از برنامه های موقت در کانادا مشغول کار، تحصیل و یا بازدید می باشد.

*همسر شما( شخصی که اسپانسر آن شده اید )در مدت زمانی که پرونده وی در حال بررسی برای اقامت از طریق اسپانسرشیپ همسر می باشد، ممکن است بتواند واجد شرایط دریافت مجوز کاری برای کار در خاک کانادا بشود.

نکات بعد از برنامه اسپانسرشیپ همسر :
  • شخص اسپانسر کننده از نظر مالی مسئول حمایت از همسر خود به مدت ۳ سال تا زمان دریافت اقامت دائم همسر خود می باشد.
  • خود افرادی که تحت عنوان شخصی اسپانسر شده به کانادا می آیند به مدت ۵ سال و تا زمان دریافت اقامت دائم خود نمی توانند اسپانسر همسردیگری بشوند.
مواردی که ممکن است باعث رد صلاحیت شما در برای برنامه اسپانسرشیپ همسر شود:
  • شما و همسرتان یک زبان مشترک نداشته باشید.
  • قبل از ازدواج همدیگر را ملاقات نکرده باشید.
  • اختلاف سنی بسیار زیادی با همسر خود داشته باشید.
  • حساسیت بر روی پرونده هایی که در آن همسر شما از کشوری می آید که شهروندان آن کشور برای ورود به خاک کانادا نیازمند دریافت ویزا هستند بیشتر است.
  • درخواست دادن از مناطقی که در آن درصد فریب دادن پرونده های تقلبی بالامی باشد.
  • اگر شما قبل از اینکه برای برنامه های مهاجرتی اسپانسر شیپ درخواست داده باشید،تحت عنوان پناهنده به دولت کانادا پرونده تسلیم کرده باشید،که مورد قبول قرار نگرفته باشد.(البته این موضوع لزوماً باعث شکست پرونده شما نمی شود)
  • اطلاعات ناقص یا متناقض پرونده شما می‌تواند باعث تاخیر در بررسی آن بشود، به طور مثال ناآگاه بودن به جزئیات اطلاعاتی پرونده همسرتان ،مانند نا آگاه بودن از تعداد و جزئیات ازدواج و طلاق های قبلی همسرتان، برند مسواک همسرتان، نوع آرایش مورد علاقه همسرتان و غیره.

برنامه اسپانسرشیپ فرزند

فرزندان وابسته(فرزند خونی و فرزندخوانده )ممکن است بتوانند به عنوان مقیم دائم همراه والدینشان در خاک کانادا زندگی کنند.

چه کسانی می توانند اسپانسر کننده باشند:
  • حداقل ۱۸ سال سن داشته باشند
  • یک شهروند کانادایی،یا یک شخصی که اقامت دائم کانادا داشته باشد
  • اگر در زندان ،ندامتگاه و یا بازداشتگاه هستید نمی توانید اسپانسر کننده باشید
  • اثبات اینکه می توانید هزینه های شخص اسپانسر شده را تأمین کنید (جدول حداقل در آمد شخص اسپانسر کننده)
چه کسانی می توانند اسپانسر شونده باشند:

فرزند شما که شخص اسپانسر شونده می باشد باید ثابت شود که فرزند وابسته به شما است اگر بتواند شرایط زیر را داشته باشد:

  • زیر ۲۲ سال سن داشته باشند.
  • همسر و یا شریک زندگی نداشته باشند.

فرزندانی که بالای ۲۲ سال سن دارند تحت دو شرط زیر می توانند به عنوان فرزند وابسته در نظر گرفته شوند:

  1. آنها از قبل از سن ۲۲ سالگی از نظر مالی به والدین خود وابسته بودند
  2. آنها به دلیل شرایط ذهنی یا جسمی قادر به حمایت مالی از خودشان نیستند.
نکات بعد از برنامه اسپانسر شیپ فرزند:
  • بعد از دریافت ویزای اسپانسرشیپ ،فرزندان شما که از طریق این برنامه اقامت دائم کانادا را دریافت کردند، می توانند از حق تحصیل و کار در کانادا برخوردار شوند.

اسپانسرشیپ پدر،مادر ،پدر بزرگ و مادر بزرگ

اسپانسرشیپ کانادا

اسپانسرشیپ پدر،مادر و پدر بزرگ،مادر بزرگ

شهروندان و مقیم های دائم کانادا می توانند از طریق یکی از دو برنامه زیر پدر، مادر یا پدر بزرگ و مادر بزرگ خود را به کانادا بیاورند.

چه کسانی می توانند اسپانسر کننده باشند:
  • شخص اسپانسر کننده باید شهروند کانادا یا مقیم دائم باشد.
  • شخص اسپانسر کننده باید حداقل ۱۸ سال سن داشته باشد.
  • شخص اسپانسر کننده بایدحداقل درامد ماهانه مورد نیاز برخوردار باشد. (حداقل درآمد لازم برای ۳ سال متوالی می باشد)
  • حامی مالی باید در صورت لزوم وظیفه ای را برای بازپرداخت هرگونه کمک های اجتماعی استانی پرداخت شده به شخص اسپانسر شونده، برای مدت ۲۰ سال به عهده بگیرد (جدول حداقل در آمد شخص اسپانسر کننده)
  • اگر شخص اسپانسر کننده دراستان کبک زندگی می کند باید یه تعهد اضافی در این خصوص بدهد.
چه کسانی می توانند اسپانسر شونده باشند:
  • بایستی از طرف فرزندانشان نامه حمایت مالی ارائه گردد.
  • متقاضیان بایستی ثابت کنند که بیمه درمانی کانادا را حداقل به مدت یک سال خریداری کرده اند ،این بیمه باید هزینه‌های درمانی و بستری شدن در بیمارستان را پوشش دهد.
  • متقاضیان وضعیت سلامت مناسبی داشته باشند.
  • متقاضیان باید پاسپورت معتبر داشته باشند و از نظر امنیتی تهدیدی برای ورود به خاک کانادا محسوب نشوند.
سوپر ویزا:

یکی دیگر از برنامه هایی که برای بازدید والدین از فرزندان و یا پدر بزرگ و مادر بزرگ ها از نوه ها طراحی شده است برنامه سوپر ویزا می باشد از طریق این برنامه متقاضیان می توانند یک ویزا به مدت ۱۰ سال بگیرند و در هر بار بازدید می توانند تا ۲ سال در کانادا اقامت موقت داشته باشند

فرآیند بررسی پرونده های سوپر ویزا:

این فرآیند مانند فرآیند دریافت یک ویزای عادی می باشد،البته مدارک اضافی جهت اثبات اینکه پدر،مادر و پدربزرگ، مادربزرگ ها در طول مدت اقامت خود در کانادا حمایت مالی می‌شوند نیز ممکن است، لازم شود.

این مدارک به شرح زیر می باشد.

    • نامه دعوت نامه از طرف فرزندان یا نوه متقاضی که در خاک کانادا هستند.
    • مستنداتی که اثبات کند نوه یا فرزندان متقاضی از حداقل درآمد لازم برخوردار هستند (جدول حداقل در آمد شخص اسپانسر کننده)
    • رابطه خونی بین متقاضی با نوه و یا فرزندان باید از طریق گواهی های تولد و مشخصات دیگر اثبات گردد.
    • متقاضیان باید اثبات کنند که حداقل یک سال از یکی از شرکت های معتبر بیمه ،بیمه درمانی مناسب را خریداری کرده اند.

 

حداقل در آمد شخص اسپانسر کننده با توجه به تعداد اعضای خانواده:

تعداد اعضای خانوادهحداقل در آمد
۲۰۱۷
حداقل در آمد
۲۰۱۶
حداقل در آمد
۲۰۱۵
حداقل در آمد
۲۰۱۴
حداقل در آمد
۲۰۱۳
حداقل در آمد
۲۰۱۲
حداقل در آمد
۲۰۱۱
۲ نفره$۳۹,۸۱۳$۳۹,۳۷۱$۳۸,۶۱۸$۳۸,۲۷۲$۳۷,۷۰۵$۳۶,۶۳۷$۳۵,۹۷۶
۳ نفره$۴۸,۹۴۵$۴۸,۴۰۴$۴۷,۴۷۶$۴۷,۰۵۱$۴۶,۳۵۴$۴۵,۰۴۰$۴۴,۲۲۹
۴ نفره$۵۹,۴۲۶$۵۸,۷۶۸$۵۷,۶۴۲$۵۷,۱۲۵$۵۶,۲۸۰$۵۴,۶۸۵$۵۳,۶۹۹
۵ نفره$۶۷,۴۰۰$۶۶,۶۵۴$۶۵,۳۷۷$۶۴,۷۹۱$۶۳,۸۳۳$۶۲,۰۲۳$۶۰,۹۰۵
۶ نفره$۷۶,۰۱۵$۷۵,۱۷۴$۷۳,۷۳۳$۷۳,۰۷۲$۷۱,۹۹۱$۶۹,۹۵۰$۶۸,۶۸۹
۷ نفره$۸۴,۶۳۱$۸۳,۶۹۵$۸۲,۰۹۱$۸۱,۳۵۵$۸۰,۱۵۳$۷۷,۸۷۹$۷۶,۴۷۵
به ازای هر نفر اضافی$۸,۶۱۶$۸,۵۲۲$۸,۳۵۸$۸,۲۷۱$۸,۱۴۸$۷,۹۲۹$۷,۷۸۶

 

اشخاصی که در استان کبک زندگی می کنند طبق جدول زیر می باشد

تعداد اعضای خانوادهحداقل در آمد
۱ نفره$۲۳,۱۱۳
۲نفره$۳۱,۲۰۰
۳ نفره$۳۸,۵۲۱
۴نفره$۴۴,۳۰۳
۵ نفره$۴۹,۳۰۷
بیشتر از ۵ نفر به ازای هر نفر اضافی$۵,۰۰۴

 

خلاصه
اسپانسرشیپ کانادا
نام مقاله
اسپانسرشیپ کانادا
توضیح
اشخاصی که در کانادا دارای خویشاوندان نزدیک هستند می توانند از طریق برنامه های اسپانسرشیپ اعضای خانواده اقامت دائم کانادا را به دست آورند،شرایط این اشخاص ..
نویسنده
منشر کننده
آژانس مهاجرتی مسیر
لوگو
Translate »
بستن